Zichtbaar worden voor je klant!
Lees dan dit gratis E-book

Page content

Wat voor ondergoed draag jij?

article content

Wat voor ondergoed draag jij?

Ondergoed of lingerie maakt een zeer belangrijk deel van je kleding uit. ‘dat zie je toch niet!’ zul je misschien zeggen, maar dat is juist het punt: je ziet het wel! Goede lingerie en ondergoed heeft een ondersteunende en corrigerende functie. Als ondergoed lekker zit, voel je je prettiger en dat zal je zeker uitstralen. Bovendien komt bovenkleding beter tot zijn recht. Wat zijn de meest gemaakte fouten:

Wat zijn de meest gemaakte fouten:

  • Een te strakke BH-band die aftekent op je rug
  • Een te kleine cupmaat waardoor borsten aan de bovenkant uit de BH puilen
  • Een te strakke slip, waardoor deze aftekent onder een lange broek

Wat belangrijk is, dit geldt ook voor de mannen, zorg dat je regelmatig je ondergoed nieuw leven in blaast. Wij Nederlanders zijn erg zuinig op dit gebied. We kopen het liefst ondergoed bij Zeeman. Ga voor duurzaam, en investeer. Pas dan doe je wat langer met je ondergoed. En elke dag een schone onderbroek, ook een tip voor de mannen, want stel dat je in het ziekenhuis terecht komt!

Comment Section

0 reacties op “Wat voor ondergoed draag jij?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ook last van te weinig klanten, te weinig omzet en je wilt daar van af!
Vul dan je naam en e-mail in om het E-book te kunnen downloaden
Je gegevens zijn veilig. Je e-mail zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd.
Lyda
Sinds november 2002 actief met Power of Image. Gestart met enthousiasme en iedereen was mijn klant. Sinds 2015 help ik coaches en zzp-ers die te weinig klanten hebben met het bevorderen van hun zichtbaarheid zodat potentiële klanten zien hoe goed ze zijn. Hoe ga je je onderscheiden tussen de steeds groter groeiende groep van coaches en zzp-ers. De meeste coaches zijn altijd bezig met de klant en vergeten vaak zichzelf. Daar kan ik verandering in aan brengen.