Zichtbaar worden voor je klant!
Lees dan dit gratis E-book

kleur

Wat is jouw lievelingskleur!

Wat is jouw lievelingskleur!

Mijn lievelingskleur is turquoise. Dat zal je wel opgemerkt hebben in mijn facebookpagina. Heb je mijn nieuwe website al gezien? Ook turquoise. Waarom turquoise? Deze kleur maakt me blij, positief en energiek.

De steen Turquoise, is voor mij een heel waardevolle steen, die echt bij me past. Ik draag hem vooral in mijn ringen of een kleine ketting.  Naar de kleur kijken werkt al voor mij.

Wat doet deze kleur met je en wat wordt er over gezegd op internet:

    • Turquoise ligt in de kleurencirkel tussen blauw en groen en wordt beschouwd als de poort naar ons spirituele bewustzijn. Het is een heel ontspannende kleur, die heldere gedachten geeft en onze intuïtie bevordert. De Indianen geloven sterk in de beschermende kracht ervan en gebruiken de stenen in hun sieraden. Te veel turquoise maakt ons analytisch, pietluttig en egocentrisch. Met te weinig worden we heimelijk en mogelijk zelfs paranoïde. De complementaire kleur van turquoise is scharlaken, dus als uw combinatie te veel ‘niet van deze wereld turquoise’ bevat, kunt u overwegen om wat meer scharlaken in uw leven te brengen.
    • Is een heel verkoelende kleur, die helpt bij ontstekingen en de temperatuur en een hoge bloeddruk naar beneden haalt. Het versterkt het immuunsysteem, vooral als het gaat om virale of bacteriële infecties en klachten die met stress te maken hebben. Vanwege de ligging tussen het hart en keelchakra heeft het invloed op beide, waardoor problemen in de borstkas, ademmoeilijkheden en astmatisch klachten kunnen worden aangepakt. Het beïnvloedt tevens de teelballen, de milt, de nieren en het lymfatisch systeem.
    • Een evenwichtige hoeveelheid turkoois maakt u kalm, vredig en ontspannen, met een helder hoofd en zonder last van emoties. Te veel turquoise resulteert in een overactieve geest, wat uw hele leven bepaalt. Te weinig maakt dat u geheimzinnig wordt en niet meer weet welke kant u op moet; u kunt paranoïde worden.

kleurenwiel

 

Lees meer