Zichtbaar worden voor je klant!
Lees dan dit gratis E-book

Page content

My Color Passport


Kleurencoach 2.0

MY COLOR PASSPORT (MCP) is een unieke en wetenschappelijk onderbouwde kleurcoach voor mannen en vrouwen. Het failproof systeem reikt kleuren aan en helpt bij het maken van geslaagde kleurencombinaties. De bijbehorende app en het online trendmagazine zorgt er voor dat kleuren kiezen een stuk eenvoudiger wordt.

Een MY COLOR PASSPORT-kit bevat:

  • Een handig paspoort met jouw persoonlijke kleuren en combinaties.
  • Toegang tot My Color Passport  app – jouw digitale kleurenwereld.
  • Een digitaal trendmagazine met kleuradvies per seizoen.
  • Een zelfverzekerd gevoel bij al je kleurkeuzes.

De  MY COLOR PASSPORT-kit is in combinatie met advies een super tool! Waardoor jij precies weet hoe je kleuren  kan combineren en welke make-up kleuren je geweldig staan!

MY COLOR PASSPORT app … Waarmee je persoonlijke trendkleuren zichtbaar zijn. Kleuren met een smile is een topper voor jou en andere kleuren kun je mooi combineren. Je kan zelf kleuren samenstellen en opslaan, je favoriete kleuren bewaren. Foto’s maken van kledingstukken om te kijken of het een match is. Hierdoor is het mogelijk om zelf je persoonlijk palet te maken met datgene wat jij mooi vind.

MY COLOR PASSPORT is een persoonlijke kleurencoach en wereldwijd gepatenteerd hulpmiddel om betere kleurencombinaties te creëren. Het is jouw ideale coach tijdens het shoppen en bij het selecteren van een outfit.

MY COLOR PASSPORT is ontwikkeld na onderzoek bij meer dan 30.000 consumenten. Deze kleurencoach werd vier modeseizoenen (twee jaar) lang getest in diverse modewinkels en is nu klaar om op jullie losgelaten te worden. De kleurenanalyse kan maar liefst 16 verschillende kleurenprofielen onderscheiden.

MY COLOR PASSPORT biedt een persoonlijk kleurenprofiel aan in een persoonlijke gebruiksomgeving met aangepaste kleurenanalyse voor jouw type. Je persoonlijke MCP
 is verzegeld door een digitale kleurenwereld waar je allerlei kleurentips en deals op maat terugvindt.

MY COLOR PASSPORT helpt miskopen de wereld uit en helpt je om modestukken op een goede manier te combineren. Maar vooral, het geeft de nodige portie zelfvertrouwen over je look!