Zichtbaar worden voor je klant!
Lees dan dit gratis E-book

Page content

Stijladvies

Het effhoedect van stijl!

Het is soms verrassend hoe anderen er plotseling veel slanker uit kunnen zien. We zien ook vaak dat mensen soms een totaal verkeerd beeld hebben van zijn/haar lengte of gewicht. Dat effect wordt vaak verkregen door het toepassen van geschikte kledingstijlen op basis van een stijladvies.

Iedereen heeft lichaamskenmerken die je “positief” of “negatief” vind. Daarom is het de kunst om te weten hoe je een juiste balans kunt aanbrengen waarbij de positieve punten meer opvallen en de negatieve onzichtbaar worden. Dit is nu precies waar kledingstylistes gebruik van maken om iemand forser, slanker, groter of kleiner te laten lijken!

De figuurvorm van je lichaam, je gezicht, je boezem, maar ook de lengte van je hals, armen, benen en bovenlichaam zijn hierbij van invloed. Hierdoor is bepaald welke typen kledingstukken, stoffen en snit voor jou het beste geschikt zijn.
Wil je hier graag meer over weten? Dan is een stijladvies door Power of Image voor jou de oplossing! Samen met vrienden of familie een workshop volgen kan ook.