“Ook voor jou is het mogelijk om een klantenmagneet te worden!”

Hoe val je op tussen de groeiende groep van ZZPers en coaches! Laten zien hoe goed je bent! Dat is namelijk de enige manier! Jezelf zichtbaar maken zodat mensen zien hoe goed je bent. Vroeger, toen ik nog voor een baas werkte, kreeg mijn collega de extra bonus, jaar op jaar. Ook al werkte ik hard, ik werd niet gezien. Maar nu weet ik beter. Het heeft alles te maken met beïnvloeding. Een razend interessant fenomeen. En het leuke is! Ik kan het jou ook leren! Ga je mee op ontdekkingsreis! Klanten aantrekken is veel goedkoper dan investeren in folders, en advertenties want dat kost handen met geld. Investeren in jezelf was nog nooit zo leuk! En het is nog aftrekbaar voor de belastingdienst ook!

Hier nzakenmensen blogog eens alle voordelen op rij om met mij in zee te gaan

 • Samen gaan we jouw allerbeste kanten opzoeken, wat zijn jouw talenten, waar ben je goed in
 • Die vertalen naar jouw kleuren en kledingstijl, zodat iedereen ziet hoe goed jij bent
 • Waardoor jij je veel beter gaat voelen en meer zelfvertrouwen ontwikkeld
 • Dat zien en voelen anderen in je omgeving ook
 • Daarom willen ze graag bij je in de buurt zijn
 • En graag door jou geholpen worden
 • Kortom, ook jij wordt een klantenmagneet

Speciale Bonus!

Gratis terugkomdag na 6 maanden om je vorderingen door te nemen!

 • Persoonlijke aandacht staat voorop
 • Een uniek 3 maanden traject
 • Het doel om je aantrekkelijk te maken en daardoor meer klanten aan te trekken is uniek, dat zie ik geen andere imageconsultant doen
 • Een klantenmagneet worden, wie wil dat nu niet
 • Meer klanten, meer geld, meer mogelijkheden
 • Dit 3 maandenprogramma is de oplossing voor coaches en zzp-ers die te weinig klanten hebben

Doe je mee!

Wat heb je te verliezen? Echt je zult er geen spijt van krijgen!

Twijfel je nog? Nu niet meer! Geld terug garantie!

Ben je niet tevreden of heb je het gevoel dat dit programma nog niet bij jou past! Het 3 maanden aanbod is een enorm succes en ik sta er dan ook voor de volle 100% achter. Toch kun je, als de sessies je om wat voor reden dan ook niet bevallen, je geld (min de gemaakte kosten) terug krijgen, mits je binnen 14 dagen melding hiervan maakt. Even goede vrienden!

Wat anderen er van zeggen!

“Dirk”

Mijn wens is uitgekomen. Vanaf 4 september ga ik mijn droomfunctie vervullen. Daar ben ik blij en trots op. Jouw adviezen hebben daar zeker aan bijgedragen. Hartelijk dank daarvoor.
Nu volop aan de slag voor mijn mooie gemeente.

“Linda”

Het was best lastig om uit mijn comfortzone te komen. Maar nu ben ik ontzettend blij, met mezelf en met het resultaat. Ik voel me zelfverzekerd en ga gemakkelijker de uitdaging aan naar een volgende stap in mijn business.

“Joke”

Het was tobben met mijn bedrijf. Voor de crisis kwamen de klanten vanzelf binnen. Na het advies van Lyda weet ik dat ik mezelf meer moet inzetten voor mijn bedrijf. Koud bellen was niet echt mijn ding. Ik heb er nu weer zin in met de tips die heb gekregen ga ik er weer vol tegen aan!

Dit alles is nu verkrijgbaar voor een introductieprijs van slechts 1497 euro exclusief 21% btw inclusief een persoonlijk op maat gemaakt kleurenpalet, voor de dames een make-up en een kwastenset, stijlboek, onderzoek naar je bestaande garderobe, en een middag shoppen, en dat in 5 sessies.

P.S. Jij gaat ook meer klanten aan trekken

P.P.S. Je hebt niets te verliezen

P.P.P.S Heb je nog vragen, bel gerust!