Zichtbaar worden voor je klant!
Lees dan dit gratis E-book

Page content

Anti Spam Beleid

Power of Image verstuurt gratis tips,en informatie via e-mail nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft bevestigd. Daarnaast gaat Power of Image eigen producten aanbieden via e-mail en via de site www.powerofimage.nl.

Power of Image heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

Power of Image zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Ook last van te weinig klanten, te weinig omzet en daar wil je van af!
Vul dan je naam en e-mail in om het E-book te kunnen downloaden
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam!