“VIP-dag, Verdubbel je Verdiensten”

 

Leer in 1 dag jouw zichtbaarheid te vergroten! Meer klanten aan te trekken! Meer geld te verdienen!

Ben je coach of zzp-er en verdien je veel te weinig?

Dan ben je zeker niet de enige. De meeste coaches en zzp-ers verdienen nog geen 30.000 euro per jaar. Het lukt ze niet om voldoende klanten te krijgen. Bovendien zijn de verdiensten per gewerkt uur veel te laag. Daardoor ontstaat er veel stress en komen ze niet tot volledige ontplooiing.

Maar dit hoeft niet zo te zijn! Er zijn zeker coaches en zzp-ers die een een fantastische omzet hebben. Ze halen met gemak de klanten binnen die ze nodig hebben en verdienen veel geld met hun bedrijf.

Wat is hun geheim? Het grootste kenmerk van deze coaches en zzp-ers is dat ze laten zien hoe goed ze zijn. Ze weten precies wat wel en niet werkt in bepaalde situaties en daardoor een stroom van klanten aantrekt.

Wat is er nodig om dit te bereiken? Kennis van de wet van beïnvloeding. Hoe zorg je er voor dat de klant naar jou toe komt. En dat is wat ik je op de VIP-dag Verdubbel je Verdiensten ga leren.

“Ook jij kunt een klantenmagneet worden!”

Wat zou het voor je betekenen als je meer klanten hebt. Meer geld verdienen, meer tijd overhouden omdat je niet eindeloos moet zoeken naar klanten, meer geld betekent meer leuke dingen doen met je gezin, je vriendinnen, en niet te vergeten veel minder stress en zorgen. En het mooie van dit programma is, het is niet moeilijk. Ook jij kan het leren!

Meedoen aan de VIP-dag levert je het volgende op:

  • Je ontdekt jouw talenten en kwaliteiten
  • Hoe je die kunt vertalen naar kleur en kledingstijl
  • Waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt
  • En daardoor aantrekkelijk wordt voor jouw potentiële klanten
  • Meer inkomen, meer vrijheid, minder stress
  • Leuker om op deze manier klanten te krijgen is er echt niet
  • Als jij beter in je vel zit voelt jouw omgeving dat ook en dat ga je merken

Speciale Bonus!

Je mag iemand meenemen voor 597,– exclusief 21% btw

7 redenen om mee te doen aan de VIP-dag!

• Een meer professionele uitstraling
• Meer zelfvertrouwen
• Beter in je vel
• Je voelt je meer in verbinding met jezelf en je bedrijf
• Je komt geloofwaardiger over als expert
• Je bent zichtbaar voor je klanten
• Je straalt uit dat je goed bent!

Twijfel je nog? Nu niet meer! Geld terug garantie!

Ben je niet tevreden of heb je het gevoel dat dit programma nog niet bij jou past! Het VIP 5aanbod is een enorm succes en ik sta er dan ook voor de volle 100% achter. Toch kun je, als de sessies je om wat voor reden dan ook niet bevallen, je geld (min de gemaakte kosten) terug krijgen, mits je binnen 14 dagen melding hiervan maakt. Even goede vrienden!

 

 

.

Wat anderen er van zeggen!

“Dirk”

Mijn wens is uitgekomen. Vanaf 4 september ga ik mijn droomfunctie vervullen. Daar ben ik blij en trots op. Jouw adviezen hebben daar zeker aan bijgedragen. Hartelijk dank daarvoor.
Nu volop aan de slag voor mijn mooie gemeente.

 

 “Linda”

Het was best lastig om uit mijn comfortzone te komen. Maar nu ben ik ontzettend blij, met mezelf en met het resultaat. Ik voel me zelfverzekerd en ga gemakkelijker de uitdaging aan naar een volgende stap in mijn business.

 

 “Joke”

Het was tobben met mijn bedrijf. Voor de crisis kwamen de klanten vanzelf binnen. Na het advies van Lyda weet ik dat ik mezelf meer moet inzetten voor mijn bedrijf. Koud bellen was niet echt mijn ding. Ik heb er nu weer zin in met de tips die heb gekregen ga ik er weer vol tegen aan!

Dit alles is nu verkrijgbaar voor een introductieprijs van slechts 997 euro exclusief 21% btw

P.S. Jij gaat ook meer klanten aan trekken

P.P.S. Je hebt niets te verliezen

P.P.P.S Heb je nog vragen, bel gerust!